Na dit onvergetelijke jaar verdien jij een onvergetelijk kerstcadeau! En je familie natuurlijk ook. 5 tips om origineel uit te pakken deze feestdagen!

Een hulpkreet van Annemieke in onze mail. Die iets leuks en persoonlijks wil sturen naar haar familie, die ze zó mist.

Ik heb jullie hulp nodig. Ik ben dramatisch slecht in cadeau shoppen. Normaal kom ik weg met een fles wijn of een douchepakket. Dit jaar niet. Ik mis mijn familie heel erg, terwijl we normaal heel close zijn. En daarom wil ik ze verrassen met een bijzonder pakketje.

“Geen paniek, dit kunnen wij!”, antwoordde ik haar.

Daarom heb ik onze cadeautips voor de feestdagen even op een rijtje gezet. Om zo nog meer ‘Annemiekes’ te helpen.

ONVERGETELIJK KERSTPAKKET

1. Ouderwets of onvergetelijk: het kerstpakket

Dingdong. De deurbel. Postbezorger. Pakket. Leuk! Wow. Hier moet ik even voor gaan zitten. Bijna zonde om open te maken. Wat leuk ingepakt,  kijk nou (een kaart! confetti! vloeipapiertje! cadeautjes!). Het blijft toch iets magisch zo’n pakket.

Een vriendin van de middelbare school benaderde me ook, via Instagram.

Ik wil mijn ouders een kerstpakket cadeau doen van Sinterklaas en dan wil ik ze met een gedicht naar je LiefsLab leiden. Is dat te regelen? Het was een speciaal jaar, want ze werden opa en oma. En het wordt ook een speciaal jaar, want volgend jaar zijn ze 40 jaar getrouwd. Het liefst had ik het allemaal zelf geregeld, maar ik woon dus in Zweden. 

Binnen twee dagen hadden we het plan en pakket rond en kwamen ze het ophalen. Vol verwachting! Wat een superleuk idee om uit te werken.

Heb jij een opa en oma, de schoonmaakster, je zus, ouders, mantelzorger(s) van het jaar, je lieve buren of fantastische vriendin. Dit onvergetelijke kerstpakket zal – zeker weten! – een glimlach bezorgen. Jouw pakket wordt feestelijk ingepakt en krijgt een persoonlijk tintje. Voeg een persoonlijk kaartje en/of  Bel Me Kaartje toe. Met dat laatste kun je de ontvanger vragen je snel te (video)bellen als het pakket is bezorgd… Zo kunnen jullie samen van Het Moment kunnen genieten.

Bestel zo spoedig mogelijk om kerststress enteleurstelling te voorkomen…

TIP! Maak zelf een kerstpakket

Het is ook mogelijk om de houten vintage kratten met naam en/of jaartal te bestellen en zelf te vullen. Met met lieve kaarten, foto’s, tekeningen, knutselwerken of herinneringen. Of planten, kranten, dekens, schoenen, speelgoed of bloemen. Er past precies een krat bier in. Of heel veel lekkere dingen! Stuur ‘m op of breng ‘m even langs. Er gaat niks boven die reactie zien!

2. Maak het persoonlijk (en grappig)

Vorig jaar kregen een opa en oma vier kerstballen met de namen van hun kleinkinderen en kregen ze een vijfde van met een vraagteken. Perfecte manier om klein nieuws groots te brengen! Het jaar erop was er een lief klein babietje bij.

We maakten pas ook naamborden voor de kippen Annie, Mien & Marie als verjaardagscadeau. Opa / Papa’s werkplaats waren de hit voor vaderdag. Dus dat vinden ze vast ook leuk met kerst! Een bord voor het dierenhok, de boot, huis, tuin of schuur. Humor mag! Zeker weten. Dat kan heel goed met een houten tekstbord, borrelplank of grappige boodschap op een kerstbal.

fotocredits Maaike van Houtmoed
BORRELPLANK
KERSTBAL
TEKSTBORD

3. Geef een familiecadeau

De beste ideeen krijgen wij ook zeker weten van onze klanten! Zo bestelde Cheyêne een meetlat en deelde ze haar idee voor de kerst dit jaar.

Ik heb zelf nu twee jonge kinderen (van 3 en van bijna 1) en we wilden deze kerst graag vieren dat iedereen 4 cadeautjes krijgt: iets om te lezen, iets om te dragen, iets wat je echt graag wil en iets om te delen. Jullie mooie meetlat is dus bedoeld als familiecadeau om te delen. Ik kan niet wachten om ‘m uit te pakken straks. En dan stuur ik je echt mooie foto’s hoor!

fotocredits Blauwvinger Fotografie
CODE: FAMILIECADEAU

4. Iets leuks doen

Het vraagt wat creativiteit in deze tijd, maar ik hou toch ook van ‘Doe’-cadeaus. Het beste cadeau is je tijd aan iemand geven. Regel zonder zijn of haar medeweten een (mid)dag vrij, een oppas indien nodig, stuur een appje of bel met de mededeling welke dag en tijd je hem / haar komt halen. Denk na wat de gelukkige het allerliefst zou doen en regel een leuk programma. Succes gegarandeerd!

MEETLAT
KERSTPAKKET
papa's werkplaats bord met je eigen tekst liefslabel
TEKSTBORD

5. Liefs voor jou: KORTING! 

25% korting code PROOST op de borrelplank
25% korting code FAMILIECADEAU op alle meetlatten OP = OP
15% korting code LIEVEKERST op het Onvergetelijke Kerstpakket

Laat je gaan! En mocht je graag iets liefs geven, maar geen idee wat… Dan hebben we sinds kort de Liefs Cadeaubon. DIGITAAL of als gezellig pakketje met de ECHTE POST. En heb je onze hulp nodig? Mail hallo@liefslabel.nl of app +316 28 646 247 even! Vinden we leu-heuk. Ten slotte nog een leuk weetje! Onze pakketten komen nu nog steeds (90%!) de volgende dag aan, nadat ze ons LiefsLab hebben verlaten.

Bestel uiterlijk maandag aanstaande om kerststress te voorkomen! 

fotocredits Blauwvinger Fotografie

Hoe gaat het met…

Weet je Annemieke nog? Een paar dagen later kwam ze vijf speciale kerstpakketten halen. Ietsie pietsie aangepast voor haar toppers. Een naambordje voor neefje Naut, knutselpakket erbij voor nichtje Lisa, borrelplank met Heerlijk Helder voor opa én een grote fles bier. Vooral ook veel liefs voor mam in Drenthe en schoonouders / opa & oma. Persoonlijk bezorgd en vol liefde ontvangen! Bedankt voor de superleuke bestelling.

Zakelijk informatie aanvragen

Je kunt al vanaf 1 pakket bestellen, maar vanaf 25 stuks kunnen we ook maatwerk leveren. Je kunt nu contact opnemen door dit formulier in te vullen, dan sturen we je een vrijblijvend voorstel passend bij je budget.

BEKIJK ALLES
OVER ONS
ONVERGETELIJK KERSTPAKKET
LIEFS ZAKELIJK
Kerst hangers Liefslabel