Mijn naam is Iris Boelhouwer en ben 18 jaar oud. In de periode van 28 augustus t/m 2 februari 2023 – 2024 heb ik stage mogen lopen bij LIEFSLABEL en heb ik het echt ontzettend gezellig gehad! 

Ik zit op het Grafisch Lyceum in Rotterdam en zit in mijn laatste jaar van de opleiding Visual Design – Mediavormgeven. Ik woon zelf in Waddinxveen bij mijn ouders. In mijn blog ga ik jullie allemaal vertellen wat mijn ervaring bij LIEFSLABEL is!

Tijdens mijn stage hier ben ik bezig geweest met verschillende projecten. Zo ben ik bezig geweest met productfotografie, ontwerpopdrachten, stempels maken en nog veel meer. Voor de productfotografie maakte ik foto’s van meetlatten voor op de webshop. Ook heb ik met de nieuwe stiften die binnen waren gekomen iets leuks geillustreerd in een bulletjournal en daar weer een leuke foto van gemaakt.

Tijdens de kerst was het een drukke periode omdat er dan heel veel kerstpakketten worden verkocht. Voor het kerstpakket kon je een optie kiezen om er een chocoladereep bij te doen met een gepersonaliseerde chocowikkel. Daar ben ik vooral mee bezig geweest. En dan was dan niet alleen voor particulieren maar ook voor grotere of kleine bedrijven.

Daarnaast help je hier ook nog met de dagelijkse dingen. Zo ben ik de ene keer bestellingen aan het branden of ze juist aan het inpakken, de andere keer gaan we weer even een rondje inkopen doen. Kortom, je hebt hier veel variatie in werk.

MIJN ERVARING BIJ LIEFSLABEL

In de zomer was ik al flink op zoek naar stageplekken voor het komende half jaar, maar niemand had meer plek of lag bij mijn interesses. Toen kwam ik dit bedrijf tegen op stagemarkt en heb ik meteen gemaild. Brenda was mijn reddende engel, omdat ze mij in de laatste week voor ik moest beginnen een plekje gaf bij LiefsLabel. Toen ik daar de volgende maandag aankwam was het een heel lief ontvangst! Brenda had al zoveel leuke ideeën om met ons uit te voeren.

Brenda is hele lieve vrouw. Ze heeft altijd overal het volle vertrouwen in en weet niet van opgeven. Ze is niet streng, maar weet zelf wel wanneer het even niet goed gaat en dat laat ze dan ook weten. Maar soms heb je zo iemand ook gewoon even nodig. Die je vertelt dat er wat dingen moeten veranderen en je de motivatie geven om door te gaan.

Hier is het nooit saai. Het is er altijd heel gezellig met elkaar en je kan altijd lekker kletsen! Je kan er lekker een muziekje aan zetten op de box en met z’n alle lekker dansen, maar als je even in rust zelf muziek wilt luisteren met oortjes kan dat ook gewoon lekker. Met z’n alle leuke activiteiten doen komt ook aan bod! Zo hadden we laatst nog voor het nieuwe jaar een bingo met het team gedaan en gezellig met iedereen wat gedronken en gegeten. Af en toe in de pauze even lekker een stukje taart of gebak gebeurt ook vaak, gewoon omdat het kan! Yummie.

Het geweldige team van LIEFSLABEL en De Werf!

BIJ LIEFSLABEL IS ER ALTIJD WEL EEN FEESTJE TE VIEREN!

Karolien werd afgelopen november 60 jaar, en dat moest natuurlijk gevierd worden. Dat doen we niet op de normale manier, maar op de GEKKE manier! Overal in het LIEFSLAB hebben we (mijn gephotoshopte) foto’s rond gehangen met mensen waar we haar hoofd hadden opgeplakt. En niet alleen in het liefslab, maar ook op de wc hihi.

OVER IRIS

Voor een leuke, gezellige, leerzame en FANTASTISCE stage zou ik zeker een kijkje nemen bij LIEFSLABEL!