HOMIFYEen tijdje geleden werden wij gebeld door Homify. We hadden er zelf nog nooit van gehoord, maar na het zien van de website behoorlijk enthousiast. Of ze een blog over ons mochten schrijven? Ja, tuurlijk! We schrokken ons een hoedje toen we zagen dat ze 2 miljoen vind-ik-leuks (moesten even 5x kijken!) op Facebook hadden. De blog staat inmiddels online en kun je hier bewonderen:

 

Computer-LiefsLabel-(homify)

 

 

Ben je op zoek naar mooie versiering voor een speciaal moment? LiefsLabel maakt op mooi papier de leukste creaties. Ze zijn een expert op het gebied van slingers en weten elke ruimte feestelijk te bekleden. De persoonlijke details in de slinger kunnen een gebeurtenis extra speciaal maken. Het maakt hierbij niet uit om welke gelegenheid het gaat, je kunt je slinger aanpassen aan ieder moment.

 

Lees het hele artikel >

 

Homify is het nieuwe platform voor wonen, interieurdesign en constructie. Hier kun je de beste experts vinden voor jouw vier muren! Van idee tot afgewerkt product.

 

lijn-slinger-(bruin)

Bren-en-Ann-web

Bren & Ann houden van bijzondere momenten, prachtig papier, opvallende vormen en persoonlijke details. Wij maken alleen maar dingen waar we heel blij van worden. Speciaal voor jou! Versier jezelf, iets en iedereen die je lief is, dat is ons motto. Bekijk onze collectie slingers, decoratie en andere blijmakers.