Ode-Aan-Mam-slinger

HIPPESHOPS.NLIn de hippe webshop van LiefsLabel vond ik het ultieme Moederdag cadeau: een slinger van bloemletters die je helemaal zelf kunt samenstellen voor jouw lieve mama. Hoe leuk en fleurig is dat?

Met fleurige trots presenteert LiefsLabel de Leve de Lente Collectie! Vers uit de bloemenwinkel geplukt, geknipt, gefotografeerd en ontworpen als basis voor de vrolijke slinger en prachtige poster. Perfect als origineel cadeau voor Moederdag maar natuurlijk ook voor alle bruiloften, kraamfeesten, verjaardagen en alle andere mooie momenten die het komende seizoen plaatsvinden! Of een vrolijke decoratie in je huis. Mag na de lente natuurlijk gewoon blijven hangen… Deze collectie is LiefsLimited. Dus kijk snel!

Lees het volledige artikel op hippeshops.nl

 

lijn-slinger-(bruin)

Bren-en-Ann-web

Bren & Ann houden van bijzondere momenten, prachtig papier, opvallende vormen en persoonlijke details. Wij maken alleen maar dingen waar we heel blij van worden. Speciaal voor jou! Versier jezelf, iets en iedereen die je lief is, dat is ons motto. Bekijk onze collectie slingers, decoratie en andere blijmakers.