Mijn volledige naam is Guinevere (ja, echt!), maar in de loop van mijn 20 levensjaren heb ik geleerd dat mijn naam net iets te lastig is voor de gemiddelde medemens. Dus ik luister ook naar Guin, Gwen, Gwyn, Guinty, …

Ik ben graag creatief bezig, daarom ben ik de opleiding media vormgever gaan volgen op het MBO Rijnland in Leiden. Ik zit nu in mijn tweedee leerjaar en vanaf begin februari tot en met begin juli 2023 heb ik stage gelopen bij LiefsLabel.

Tijdens mijn stage ben ik vooral bezig geweest met het behalen van mijn persoonlijke leerdoelen, nieuwe dingen leren, creatief bezig zijn en meemaken hoe het allemaal werkt in een e-commerce bedrijf. Die persoonlijke leerdoelen heb ik opgezet voor de eindopdracht van dit schooljaar, namelijk:

  • Een interactief online verslag in de vorm van een magazine! Hier ben ik veel mee bezig geweest. Het grootste doel van de stage was namelijk om te leren en dat heb ik hier zeker gedaan.
  • Nieuwe trucjes in Adobe ontwerpprogramma’s leren
  • Teksten schrijven
  • Het ontwerpen van een media-uiting
  • Maken en branden van de liefs producten

Niks is te gek voor Brenda en het LiefsTeam. Mijn grootste les is dat je als media vormgever niet altijd terecht hoeft te komen bij een reclamebureau of drukkerij, maar dat er zo veel meer opties zijn binnen dezelfde branche.

MIJN ERVARING BIJ LIEFSLABEL

Het is hier super gezellig, iedereen is lief(s) voor elkaar, er kan gelachen worden, gedanst en gezongen maar er is ook ruimte voor een traan, mocht dit een keer nodig zijn.Vanaf het eerste moment wordt je geaccepteerd voor wie jij bent, dat is super fijn. Als er iets aan de hand is, bijvoorbeeld thuis, dan kan je daar gerust met Brenda of iemand anders over praten. Wat er ook aan de hand is, je kan altijd je mening uiten, je ei kwijt of gewoon een knuffel krijgen. Daarnaast krijg je regelmatig complimenten, hierdoor krijg je het gevoel dat je dingen echt goed doet.

LiefsLabel is een ontzettend veilige, comfortabele plek en als je het aan mij zou vragen is het de perfecte plek voor mensen die voor het eerst stage lopen. Het is een mooie introductie naar de wereld van de vormgeving. Of dat nou met de computer of met de hand is.

Na die 6 maanden ben ik nog steeds heel trots en blij dat ik al die tijd hier mee heb mogen draaien. Dus, toppers van LiefsLabel, superbedankt voor de afgelopen paar maanden, ik heb het super naar mijn zin gehad en ik heb echt heel veel nieuwe dingen geleerd.

Wist je dat er nooit een dag hetzelfde is bij LiefsLabel.

Psst! Vanaf september is er nog een stageplek beschikbaar bij de liefste webshop van Nederland. Ben of ken jij een creatieve topper? MEER INFO >

OVER GUIN

Guin is van februari tot juli 2024 beschikbaar voor een nieuwe creatieve ontwerpstage. Grijp je kans, het is een topper!