MAMA BREN & TANTE ANN ♡ Er was geen tijd om na te denken toen we iets na half acht incheckten in het ziekenhuis. Dinsdagochtend hadden we daar een afspraak, omdat we na 38 weken die buik mochten verlaten. Onze mama was heel blij dat ze ‘haar geplande datum’  had gehaald, want ze vond haar eigen gyneacoloog heel leuk en de geschikte persoon deze taak te volbrengen.

Toen de verpleegster mama met operatiehemd in bed had gelegd mocht ze bijna gelijk naar beneden richting de operatiekamer. Dat was maar beter ook, want toen hadden zij (en pap!) geen tijd meer om na te denken. Iedereen deed heel erg zijn best en maakten grapjes om haar te laten ontspannen. Nou ja, misschien had ze zelf het hoogste woord van de zenuwen… Tot het moment daar was, toen viel ze helemaal stil. De ruggenprik werkte en de gyneacoloog, assistenten, verpleegsters, coassistenten, kinderartsen stonden klaar om te gaan werken. Papa kwam binnen lopen in z’n mooie operatiepak. Dat was het startsein.

 

echomuur

van 0 tot 38 weken

 

Welkom lieve Bobbie & Anouk

Ze zagen al snel mijn voetje, twee voetjes, een lekker kontje en toen ook een hoofdje verschijnen. Daar was ik dan! Mijn naam is Bobbie en ik kwam op m’n kop de wereld in. Pap en mam keken me vol verbazing aan. Ze wisten natuurlijk wel dat ik kwam, maar dat ik zo knap was…! En twee minuten later kwam er nog iemand. Een prachtige gezichtje, schouders, borstkas, buik en twee lange benen. Ik ben Anouk!

Iedereen vond ons fantastisch. De een mocht lekker bij mama kroelen en de ander liet papa’s hart heel hard smelten. Mama voelde zich de gelukkigste vrouw van het ziekenhuis, Leiderdorp, Nederland en de wereld. En papa’s ogen straalden zó, daar kon geen zon tegenop!
Op onze mooie kraamsuite kregen we mooie kleren aan en hebben we de eerste uren naar papa en mama gekeken. Zo konden we een opwarmen en alle vier beetje bij beetje beseffen dat we vanaf nu voor altijd bij elkaar zijn.
Toen was het hoog tijd onze allergrootste fans te vertellen dat we waren geboren. Opa’s, oma’s, ooms, tantes, superoma, vrienden, vriendinnen, … Iedereen was blij. Sommige huilden van geluk. Omdat ze nu met ons kunnen knuffelen, omdat mama de operatie goed had doorstaan en misschien ook omdat we fantastisch goed gelukt zijn! En tante Ann? Die kan voorlopig niet stoppen met shinen en knuffelen!

Help, onze mama is ontwerper!

Onze mama is niet heel goed in verlof nemen. Van niks doen werd ze namelijk alleen maar zenuwachtiger. Daarom heeft ze haar tijd gevuld met Netflix (in bed, bad en op de bank) en met allemaal dingen maken voor in huis, de tuin en de babykamer. Bekijk hier ons geboortefilmpje. Geboortefilmpje? Ja, kijk maar! >

geboortekaartje-voor-bobbie-anoukgeboortekaartje-bobbie-anoukminislinger-bobbiebobbieanouk-ledikant minislinger-anouk

bobbieanouk-lichtbak

geboorteborden-bobbie-anouk

Om de geboorte van Bobbie & Anouk te vieren
krijg je deze hele week (van 27 t/m 4 december 2016)
20% korting op jouw bestelling met de kortingscode
BOBBIE&ANOUK

 

bren-ann-babies

Wil je Bren, Bobbie, Anouk en supertrotse papa Robert feliciteren?
Laat hieronder een reactie achter of op onze Facebook.
(vinden ze leuk!)

 

Naar de winkel >

 

Door dit mooie moment is Bren t/m 1 maart iets minder ontwerper en meer mama. Ann staat daarentegen 24/7 voor jullie klaar. En tussendoor assisteert ze natuurlijk met flesjes, poepbroeken en knuffelen. 

 

lijn-slinger-(bruin)

Bren-en-Ann-web

Bren & Ann houden van bijzondere momenten, prachtig papier, opvallende vormen en persoonlijke details. Wij maken alleen maar dingen waar we heel blij van worden. Speciaal voor jou! Versier jezelf, iets en iedereen die je lief is, dat is ons motto. Bekijk onze collectie slingers, decoratie en andere blijmakers.