BREN & ANN
De boom mag naar binnen, de kerstspullen van zolder en de (mini)slingers kunnen de boom, woonkamer of brievenbus in. Pak een kopje thee met wat lekkers, zet een kerstliedje aan en lees snel verder. Bekijk ook onze GRATIS cadeaus voor jou! Omdat we je zo lief vinden.

Bekijk onze CadeauToppertjes >


1. KerstkaartSlingers zijn zó 2016
Verstuur dit jaar KerstkaartSlingers. Aan die lieve tante die wel een Kerstknuffel kan gebruiken, de Let It Snow slinger voor je broer in de Afrikaanse woestijn en deze voor je vriendin die volgend jaar een baby verwacht. Op de achterzijde is nog ruimte genoeg om iets liefs schrijven. Bekijk de verschillende voordeelsets. En extra leuk! Verstuur nu gratis met de code FEESTDAGEN (t/m 31 december).

 

 

 

 

2. Lieve cadeaus

Oh yeah! Denk aan deze stoere meetlat als familiestuk, een slinger met de naam of favoriete quote als decoratie in huis, de ABC of letterposter (van deze posters worden er slechts 100 verkocht, we hebben er nog een paar!) of een persoonlijke cadeaubon als je het nu gewoon even niet meer weet. Natuurlijk maken we van een cadeaubon ook een feestje met persoonlijke boodschap, minislinger en een vleugje confetti!
Wij houden er van dat je cadeaus op tijd bij je onder de kerstboom liggen. Bestel t/m 21 december je persoonlijke slinger en uiterlijk 22 december alle overige cadeaus. Cadeaus afhalen tot zaterdag 24 december 12.00 uur. Daarna vieren Bren & Ann zelf kerst!

 

 

3. Versier de kerstboom én maak een -foto
Voeg deze te gekke Feest!Dagen tekens toe te voegen aan je slinger met je eigen tekst, kleur en formaat. Hang ze in de boom, aan de muur, voor het raam (kies dan dubbelzijdig, zodat je er aan twee kanten plezier van hebt). En als je een leuke familiefoto gaat maken (in je lelijke kersttrui of gala outfit), zet de slinger er dan ook op… Kies hier je thema of bekijk meer voorbeelden.

 

 

 

4. Versier je DinerTafel
Uitgenodigd voor het kerstdiner? Neem een  Vreetzame Kerst, Lekker Nieuw Jaar of een andere slinger met persoonlijke tekst mee als bedankje. Ook een goed idee: versier de tafel of je cadeaus met deze labels, stempels en een rolletje glittertape.

 

 

5. JOUW CADEAU: Maak een KerstToppertje!
Om verliefd op te worden… Voor je kersttaartje, -toetje of om cadeau te geven.
DOWNLOAD het met liefde gemaakte KerstToppertje
♡ Verzin een leuke tekst en print het sjabloon (A5 formaat).
Bijvoorbeeld: Met Liefde gemaakt, Lekker 2017, Love Xmas
Deel jouw tekstideeën hieronder bij de comments
♡ Knip de benodigde letters, cijfers en tekens uit
♡ Bevestig de vlaggetjes met lijm aan een touwtje
♡ Hang je vlaggenlijn tussen twee saté prikkers, rietjes of stokjes

Showen maar! Deel jouw resultaat met ons op Instagram of Facebook (vinden we heel leuk!)

Dit TaartToppertje (4,95 euro) kun je ook kant-en-klaar bij een slinger in dit nieuwe ontwerp bestellen (vanaf 7,50). Ja, ik wil >

 

Wij wensen je een hele mooie, liefdevolle, stressloze kerst
met de mensen van wie je houdt
Liefs! Bren & Ann

 

Ten slotte een huishoudelijke feestmededeling… Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang eenmalig 15% korting op je eerste bestelling. Nu aanmelden > 

Bekijk meer Feest!Dagen momenten >

 

lijn-slinger-(bruin)

Bren-en-Ann-web

Bren & Ann houden van bijzondere momenten, prachtig papier, opvallende vormen en persoonlijke details. Wij maken alleen maar dingen waar we heel blij van worden. Speciaal voor jou! Versier jezelf, iets en iedereen die je lief is, dat is ons motto. Bekijk onze collectie slingers, decoratie en andere blijmakers.