Wij hebben de ambitie om de nieuwe etsy / bol.com / amazon te worden. Maar met een belangrijk verschil. Wij zijn namelijk persoonlijk betrokken bij onze makers. We verkopen niet voor iedereen die het maar wil. Niet voor particulieren. En niet voor producten waar we niet in geloven, maar toch aan willen verdienen. Dat vinden we namelijk zonde van onze tijd. En van jouw tijd.

Een groot verschil met de mega platformen, maar wat we wel willen is de krachten bundelen zodat elke maker afzonderlijk kan profiteren van de aantallen bezoekers en samen een hele unieke collectie neer te zetten. Van producten die écht met liefde zijn gemaakt.

Wij willen met LiefsLabel een hoge kwaliteit neerzetten en samen werken met makers die betrokken zijn bij hun product, klant en alles wat daar bij komt kijken. Voor de consument willen we het zo makkelijk mogelijk maken. Zij zullen misschien niet eens doorhebben dat ze bij meerdere makers winkelen, totdat ze allemaal verschillende kadootjes in hun brievenbus krijgen!