Er is de mogelijkheid om presentaties, lessen, workshops, (kinder)feestjes of iets anders leuks te geven, doordat je makkelijk een ruimte kunt reserveren. Hiervoor gelden GEEN meerkosten. Van naailes tot een cursus fotografie, maar ook voor een vergadering of belangrijke presentatie.

  • Er komen
  • We zijn bezig met de aanvraag voor een horeca gedeelte.Voor de dagelijkse lunch, koffie, thee en taartjes, vrijdag- en zaterdagmiddagborrel, maandelijkse popup diners of iets anders leuks. Deze aanvraag loopt.
    Je kunt per kwartaal de ruimtes online reserveren.
  • De Liefst, Liever en Lief  ondernemers mogen als eerste reserveren. Ook externe bedrijven kunnen bij ons terecht om af en toe een ruimte te huren. De mogelijkheden om af en toe een ruimte te huren komen na de opening beschikbaar.
  • Voor het eerste half jaar gelden geen restricties voor gebruik maken van de ruimt, mits het binnen de openingstijden valt. We willen het eerste half jaar ervaren of dit zonder problemen verloopt en hopelijk kunnen we daarna gewoon dezelfde koers varen. Dat is wel onze wens.
  • Wil je de ruimtes op hetzelfde moment als je collega voor dezelfde functie (bijvoorbeeld de fotostudio), overleg dan samen de mogelijkheden zodat jullie allebei je werk goed kunnen uitvoeren. We hopen dat het gebruik van de algemene ruimtes soepel verloopt, zodat het altijd gratis kan blijven. Mocht je praktisch ergens tegenaan lopen deel het dan met ons, zodat we samen een oplossing kunnen zoeken.
  • Laat de ruimte zo achter dat je collega na jou met een schone lei kan beginnen
  • Je mag je gasten natuurlijk koffie, thee en iets lekkers aanbieden, maar als het een beetje buiten de perken loopt is het misschien slim je persoonlijke catering te regelen.
  • Iemand draagt de verantwoordelijkheid voor de externe aanvragen van de verhuur van de ruimtes. Deze persoon loopt de aanvragen na en houdt de website bij waar je online kunt reserveren. Eventuele extra wensen (koffie, thee, lunch, kapstokken, styling, etc) zijn geen probleem. Verder zorgt ze dat de evenementen die aan de gang zijn elkaar niet storen. Zoals bijvoorbeeld een kinderfeestje die naast de belangrijke presentatie van de gemeente plaats vindt…