Laden Evenementen

Vandaag staan de deuren open, zodat je zelf een kijkje achter de schermen kunt nemen bij de liefste webshop van Nederland. Kom je ook? Onze nieuwe werkplaats, laboratorium, burn hout service en splinternieuwe winkel kunnen niet wachten je te zien!

We zijn al maanden aan het opruimen, organiseren en opbouwen! En jij mag als eerste het resultaat van het LiefsLab 2.0 zien. We zorgen ook voor iets lekkers, want we vieren we gelijk onze 9e verjaardag!

 

LiefsLab liefslabel Vergaderlocatie Alphen aan den Rijn origineel industrieel uniek haven


VAN HARTE WELKOM

Zaterdag 13 april
10 – 16 uur

kruidentuintje houten kist met tekst inspiratie liefslabel

NIEUW! BURN HOUT SERVICE

Ben je nog steeds verliefd op je kist of meetlat maar vervaagd hij een beetje door de zon? Neem hem mee naar de open dag en laat hem helemaal opbranden, zodat hij er weer als nieuw is!
Dit mag je trouwens ook zelf doen, onder onze lief(s)tallige begeleiding. Vervaging kun je (vanaf nu) voorkomen door het product niet in de zon te zetten. Bij een tuintje of tekstbord kun je dit natuurlijk niet voorkomen, maar wel een laagje houtwax of buitenbeits geven zodat je langer van het resultaat kunt genieten.

Inloop
5,-
per houten kist of tekstbord
10,- per meetlat

 

LiefsLab liefslabel Vergaderlocatie Alphen aan den Rijn origineel industrieel uniek haven

afstand

NIEUW! LABORATORIUM

Ontdek nieuwe producten en technieken in het liefs laboratorium! Ook hier kun je ter plekke een gepersonaliseerd product laten maken! Welke producten dit zijn houden we nog even geheim…

 

KNUTSELEN VOOR KIDS

GRATIS

Schuif aan en laat je gaan!

Ook de kids kunnen zich prima vermaken terwijl jij lekker winkelt! De creatieve tafel is gedekt waar kids zo lang mogen knutselen als ze maar willen. Hopelijk is het lekker weer en kunnen ze ook aan de slag met een prachtig kunstwerk van stoepkrijt in het lente zonnetje.

creatief kinderfeestje liefslabel Alphen aan den Rijn de werf origineel

 

WORKSHOP ‘Maak Je Tuintje’

Inloop

De lente is begonnen! Een perfect moment om een mini tuintje te maken. Kies je lievelingstuintje: APPEL | BLOEMEN | KRUIDEN of het FLEURIG PAKKET. Stel zelf samen, brand je eigen tekst en ga aan de slag!

 

kruidentuintje van sas liefslabel the greenlist

 

De tafel is heeeeel groot en het in elkaar zetten duurt niet super lang, dus het maakt voor ons niet uit hoe laat je precies komt. Meenemen naar huis mag ook natuurlijk!

 

naambordje hout liefslabel

WORKSHOP ‘Naambordje maken’

Inloop
10,- 

Loop gewoon binnen en je kunt vandaag zelf aan de slag in onze werkplaats! Kies een mooi houten bordje en brand of schilder je eigen tekst. Je (plaats)naam, jaartal of iets anders leuks. Voor aan de deur, boomhut of het hondenhok. Leuk om cadeau te geven, maar lekker zelf houden mag ook.

Ook leuk voor kids! Onder begeleiding uiteraard.

 

LiefsLab liefslabel Vergaderlocatie Alphen aan den Rijn origineel industrieel uniek haven

 

VANDAAG OOK OPEN OP DE WERF

  • Vandaag opent So My Vintage hun nieuwe winkel! Vol pre-loved kleding. Perfect voor je lente & zomergarderobe! Kleding inleveren mag ook.
  • De leukste kasten en accessoires bij Andrea van Kast & Zo (Pssst! Sinds kort heeft ze ook een webshop en kun je ook online bestellen)
  • NIEUW! Meubels voor binnen en buiten bij Arjan van Het Houten Mannetje
  • Antiek & Brocante bij Kees & Marjo van Dickens Style. Gevaarlijk leuke spullen!

Ontmoet de makers en hun werk! Sommige bedrijven zijn doordeweeks open, andere juist op vrijdag en / of zaterdag en een paar alleen op afspraak. Check hier de openingstijden waar alles keurig voor je op een rijtje staat.

 

Sfeerimpressie van de vorige Open Dag

Adres LiefsLab
Bedrijventerrein De Werf
Industrieweg 4a
2404 BZ Alphen a/d Rijn

wegbewijzering hout branden liefslabel

Routebeschrijving

Op het terrein heb je een brouwerij en daarnaast een grote overkapping. Loop rechts van de overkapping naar de ingang van De Hallen. Wij zitten bij de ingang. Gebruik voor de navigatie en parkeerplaats Industrieweg 2.

FACEBOOK EVENT
Wil je me helpen? Schreeuw het hier van de digitale daken en nodig al je echte en digitale vrienden uit!

LEUK JE TE ZIEN

Meld je van te voren aan en er ligt een cadeautje voor je / jullie klaar! Dit is helemaal niet verplicht hoor. Spontaan langskomen mag ook! Dan heb ik gewoon een beetje idee wat ik kan verwachten en dat niet alleen m’n moeder komt…

Open Dag LENTEKRIEBELS Zaterdag 13 april

Share This Story, Choose Your Platform!

Geef een reactie