Laden Evenementen

Dit is dé beurs waar kerstpakketsamenstellers en wederverkopers elkaar ontmoeten, het is de start van het nieuwe kerstpakkettenseizoen. De Nederlandse Kerstpakkettenbeurs ontvangt op 6 en 7 februari 2024 zo’n 1000 B2B bezoekers in Expo Houten. Ze komen nieuwe ideeën en inspiratie opdoen bij de gevarieerde keuze aan exposanten. LiefsLabel is voor het eerst op deze beurs te vinden!


VAN HARTE WELKOM

Dinsdag 6 FEB
10.00 – 17.00 uur

Woensdag 7 FEB
10.00 – 16.00 uur

Standnummer F04

 

LIEFS KERSTPAKKETTEN 2024

De originele, persoonlijke kerstpakketten worden heel goed gewaardeerd. Inmiddels hebben we al voor duizenden collega’s een kerstpakket mogen maken. Met een nieuwe grote ruimte en een team van toppers kunnen we vanaf 2024 (hele) grote orders verwerken.
Leuk je tijdens de beurs te ontmoeten en onze mogelijkheden te laten zien! Kun je niet naar de beurs komen, maar ben je wel geïnteresseerd in onze mogelijkheden? Vraag een vrijblijvend voorstel aan. KIJK HIER >

bedankje traktatie kerst liefslabel gelukspotje sneeuwvlokken rendier brokken elfen energie kerst vitamines

 

De meeste beursorganisatoren en exposanten genieten van zoveel mogelijk beursbezoekers. Wij als organisatie van de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs hechten meer waarde aan de kwaliteit van de beursbezoeker. De Nederlandse Kerstpakkettenbeurs is namelijk een vakbeurs. Om deze reden hebben we een bezoekersbeleid. Dus wil je de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs bezoeken? Hou dan rekening met het volgende:

 

KOM JE OOK?

De Nederlandse Kerstpakkettenbeurs is een beurs voor samenstellers van kerstpakketten. Eigenaren en medewerkers van bedrijven die gespecialiseerd en werkzaam zijn in de kerstpakketten branche. Ben je niet werkzaam in deze bedrijfstak? Dan geven we je graag tips voor een bezoek aan andere beurzen. En ben je op zoek naar een kerstpakket? Neem dan contact op met één van de samenstellers die jaarlijks onze beurs bezoeken. Zij helpen je namelijk graag verder.


AANMELDEN ALS BEZOEKER >

Share This Story, Choose Your Platform!

Geef een reactie