BREN & ANN ♡ Dat iemand één minislinger bij ons bestelt vinden we natuurlijk al leuk, maar bij een aanvraag van 400 minislingers vielen we een beetje stil. Twee dagen later deden ze er nog een schepje bovenop daar in het Nij Smellinghe ziekenhuis in Drachten. “Lieve Bren & Ann, het enthousiasme is groot hier na jullie ontwerpvoorstel. Stel je voor dat we deze minislingers niet alleen voor de kraammarkt willen, maar als vast pr-materiaal voor het ziekenhuis. Dan zou het gaan om grotere aantallen, bijvoorbeeld duizenden. Zouden jullie dat trekken als klein bedrijfje?

 

Verliefd

Bren las de mail als eerst en belde Ann: “Ga maar beginnen met knijpers aan labels doen, zus! Plus een grote gil.” Wat begon als een aanvraag voor een leuke goodie in de goodiebag voor de kraammarkt werd steeds groter. Ann kon het ook nauwelijks geloven, maar slechts een paar dagen later waren we al druk met ideeën, teksten, kleuren en proefmodellen. Toen kwam het fantastische inzicht! De minislinger moest natuurlijk dubbelzijdig bedrukt worden met aan de ene zijde de Friese tekst en de andere zijde Nederlands.

Verandering

Tot dit moment deden we alles zelf voor LiefsLabel. Ann pakt onder andere altijd de producten en pakketjes in. Mede daardoor kreeg zij ook een lichtelijke paniekaanval bij het idee deze klus, naast haar baan als juf en mét zwangere buik, op tijd te klaren. Bren was namelijk de hele maand maart weg. En hoewel onze (schoon)ouders, liefjes en vriendinnen af en toe bijspringen voor een beurs of ander hoogtepunt… Durfden we hun niet belasten met de eerste oplage: 1000 x 13 miniknijpers (= 13.000 stuks inderdaad!). Deze knijpers vervolgens aan een label doen, touwtjes knippen, labels stempelen en dit alles in een zakje met de minislinger. Het werd dus tijd voor een plan.

Sociale hulptroepen

Via via vond Bren hulp bij onze redders in nood: het DZB in Leiden. Ann’s hartslag normaliseerde weer bij dit idee. DZB Leiden is een modern re-integratie bedrijf dat mensen werkervaring biedt en daarna passend werk voor hun zoekt op de arbeidsmarkt. Echt, wat een toppertjes daar! In verbazingwekkend tempo kregen we het bericht dat de minislingers klaar lagen en inmiddels is alles veilig aangekomen in Drachten voor al die lieve bernstjes. Ons Fries is ook een beetje bijgeschaafd.

 

TADAAA!
Voor alle nieuwe lieve kleintjes / bernstjes

LiefsLabel NijSmellinghe-2


De kraammarkt van het Nij Smellinghe Ziekenhuis is aanstaande zaterdag

16 april 2016 van 10.00 – 15.00 uur
Kraamafdeling & Verloskamers (Verpleegafdeling B3)
Compagnonsplein 1
9202 NN Drachten
Meer info >

 

PR-praatje voor PR-minislingers
Wil je voor jouw ziekenhuis, instelling, school of iets anders leuks zakelijke minislingers laten maken?
Neem contact met ons op voor meer informatie. LiefsLabel is vanaf nu grote-opdrachten-proof ♡


Bekijk de mogelijkheden voor jouw bedrijf >

 

lijn-slinger-(bruin)

Bren-en-Ann-web

Bren & Ann houden van bijzondere momenten, prachtig papier, opvallende vormen en persoonlijke details. Wij maken alleen maar dingen waar we heel blij van worden. Speciaal voor jou! Versier jezelf, iets en iedereen die je lief is, dat is ons motto. Bekijk onze collectie slingers, decoratie en andere blijmakers.