ULTIMATE WEBSHOPS  Menig ouder herkent dit: het zetten van streepjes op de muur of deur om de groei van je kind bij te houden. Maar wat als je gaat verhuizen of als je de muur of deur een andere kleur wilt geven? Dan ben je je groeimeter voor altijd kwijt. Je kunt natuurlijk zo’n kartonnen groeimeter kopen. Maar veel leuker zijn deze houten exemplaren van LiefsLabel. 

LiefsLabel houten meetlat kinderkamer

 

Gemaakt van Hollands larikshout. De meetstrepen en cijfers zijn in het hout gebrand waardoor de groeimeter er superstoer uit ziet. Extra leuk is dat je de groeimeter op jouw wensen kunt laten aanpassen. Je kiest bijvoorbeeld zelf de lengte van de meetlat, de kleur stempelinkt en of je een label met naam wilt toevoegen. Dat label krijg je overigens cadeau van Liefs Label. Leuk, want hiermee maak je de meetlat nog persoonlijker.

 

LiefsLabel houten meetlat gang

 

Deze groeimeter is een superleuk kraam- of verjaardagscadeau voor vrienden of familie. Staat prachtig in elke kinderkamer, maar ook in je woonkamer past dit stoere accessoire perfect.

 

Maak je meetlat >

Naar de winkel  >

In de media >

 

Volg ons op
INSTAGRAM
    FACEBOOK     PINTEREST

 

lijn-slinger-(bruin)

Bren-en-Ann-web

Bren & Ann houden van bijzondere momenten, prachtig papier, opvallende vormen en persoonlijke details. Wij maken alleen maar dingen waar we heel blij van worden. Speciaal voor jou! Versier jezelf, iets en iedereen die je lief is, dat is ons motto. Bekijk onze collectie slingers, decoratie en andere blijmakers.