BREN & ANNDag 2016, wat was je mooi voor ons! Hallo 2017, wat hebben we zin in jou. Onze mooie momenten voor jou van ons.

j a n u a r i ♡ De bereidingstijd van boodschappen doen, fotograferen en Photoshoppen was bijna 100 uur voor het Kook van Jou-lettertype. Maar hij gaat gelukkig noooooit over de datum!
liefslabel.nl/kook-van-jou/

f e b r u a r i ♡ Onze status van vandaag: Kriebels!
liefslabel.nl/leve-de-lente/

m a a r t ♡ Liefde is… je zus haar trouwjurk aantrekken. Het was fantastisch, intens, bijzonder en een groot geluk daar in België. We vierden de liefde klein – met onze Top 40 – maar groots. En nu lopen die wittebroodsweken langzaam over in ‘normale’ weken. Ja lieverds, we zijn er weer! We zullen je mail snel behandelen, je bestelling afhandelen en versturen. Hoera!
liefslabel.nl/2016/04/brens-bruiloft-tips/

a p r i l ♡ LiefsPost uit Nieuwegein – Wat een moppie! Lieve Loes, wat leuk dat je er bent! De slinger hing al startklaar in je kamer, maar nu lig jij ook eindelijk in je bedje. Bedank je je mam voor de mooie foto’s? Echt leuk dat we ze mogen laten zien. En een dikke kus voor pap en Pim!
Liefs, Bren & Ann
liefslabel.nl/momenten/kids/

m e i ♡ Bren, het is begonnen! Binnen nu en maandag ben je tante. Dat nu was zaterdagmiddag, dus weet je hoeveel uur dat nog zou kunnen duren… Vervolgens was er complete stilte en Bren werd met het uur zenuwachtiger. Toen ging op zondagochtend 7.22 uur de telefoon.
liefslabel.nl/2016/05/persbericht-van-ann/

j u n i ♡ Volgend jaar zal Vaderdag een beetje drukker zijn voor Bren en manlief. Twee beetjes…
liefslabel.nl/2016/09/groot-klein-nieuws/

o k t o b e r ♡ En Wendy van Dijk belde jij nou ons… wij jou? Of zou Chantal Janzen dat doen. Weet niet meer wat we hadden afgesproken. Ligt aan Bren hoor, met die babyhormonen.
liefslabel.nl/momenten/zakelijk

n o v e m b e r ♡ Dat je in hetzelfde jaar als je zus (en beste vriendin) mama wordt valt niet te plannen, maar is echt heel leuk. Een nóg groter cadeau is het moment dat je erachter komt dat je niet één, maar twee babies verwacht. Wij zijn supertrots om te kunnen delen dat Bren’s babies zijn geboren en Ann zichzelf officieel t-ann-te mag noemen!
liefslabel.nl/2016/11/geluksvogels/

d e c e m b e r ♡ Avondje plannen maken! En Bobbie en Anouk willen ook graag van de gelegenheid gebruik maken om jullie te bedanken voor heel veel kaarten, berichtjes, bezoekjes en liefde! Dikke smakkerds! Met moeder en tante gaat het nog steeds heel goed. Kijk maar, onze moppies zijn zó lief. We maken vanavond tijdens het knuffelen (zakelijke) nieuwjaarsplannen.
liefslabel.nl/over-ons

Bron: instagram.com/liefslabel #2016bestnine

 

Wij wensen je heel veel mooie momenten in 2017
met de mensen van wie je houdt
Liefs! Bren & Ann

 

Ten slotte een huishoudelijke mededeling… Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang eenmalig 15% korting op je eerste bestelling. Nu aanmelden > 

Bekijk onze collectie >

 

lijn-slinger-(bruin)

Bren-en-Ann-web

Bren & Ann houden van bijzondere momenten, prachtig papier, opvallende vormen en persoonlijke details. Wij maken alleen maar dingen waar we heel blij van worden. Speciaal voor jou! Versier jezelf, iets en iedereen die je lief is, dat is ons motto. Bekijk onze collectie slingers, decoratie en andere blijmakers.