Steun, liefde, angst, paniek, acties, hamsteren en dan ook nog juf zijn. Het is allemaal wat. Ik moet bekennen dat ik ook wel even van mn padje was / ben. Je familie, vrienden, oma, plannen, bedrijf, … alles flitst lekker door elkaar. 

 illustratie @renslettering

Natuurlijk ben ik met vlagen ook bang. Als mens, mama en creatieve ondernemer. Ik probeer het niet te groot te laten worden, maar het is er allemaal. Ook de behoefte om iets te doen. Te maken. Een creatief statement. Hieronder vind je de eerste toffe acties en creaties!

DOE JE MEE?
• post jouw creatie (en omschrijving) op je eigen instagram #creativecorona by @liefslabel (tag voor een Repost)
• mail naar hallo@liefslabel.nl met je naam, website en toelichting. Dan verzamel ik deze hier.
• Stuur dit bericht via door voor een oproep voor meer #creativecorona

KLIK & VOLG

GELUKSMOMENTJES

door Studio Steef Een kaartje versturen veroorzaakt een momentje van geluk, een kleine glimlach bij de ontvanger. Vergeet jij ook wel eens verjaardag, of wil je jouw moeder, zus of vriendin eens verrassen met een kaartje? Dan heb ik daar vanaf vandaag de ‘Geluksmomentjes verzendservice’ voor. Ook tijdens deze rare dagen kunnen de mensen die nu keihard aan het werk zijn of mensen die sociaal geïsoleerd raken wel een kaartje gebruiken. Stuur daarom juist nu een kaartje😉

Mijn ‘stuur een geluksmomentje verzendservice’ kost maar €2,75. Dat is inclusief kaartje, envelop, postzegel, handgeschreven berichtje én de wandeling naar de brievenbus!

Wil je gebruik maken van de ‘stuur een geluksmomentje-service’? Dat kan!

Hoe werkt het?

Stap 1 Kies jouw kaartje, en bestel deze incl. envelop [bestel]

Stap 2 Kies als extra optie de ‘stuur een geluksmomentje verzendservice’

Stap 3 Vul in het tekstvlak het adres van de ontvanger en je persoonlijke boodschap in

Stap 4 De kaart is klaar voor verzending en zal dezelfde dag nog naar jouw gelukkige ontvanger verzonden worden.

Ik kan deze dagen wel een wandeling gebruiken en verstuur met alle liefde jullie kaartjes. Wie verdient er een geluksmomentje?

#creativecorona by bystudiosteef

INSTAGRAM

WERKBLADEN & TEKENINGEN

door Studio Bieb Gefeliciteerd! Vanaf nu ben je thuisjuf. Misschien had je nooit gedacht dat je dit zou doen, maar daar sta je dan. Scholen gaan doen hun best doen om te zorgen dat de kinderen werk hebben. Dat zal waarschijnlijk niet zoveel zijn als op een volle dag op school. Daarnaast kunnen de kinderen niet naar clubs, opa & oma of vriendjes en vriendinnetjes. Ik zal proberen de komende periode iedere dag iets te plaatsen, om net even iets extra’s te doen te hebben. Dit kun je gebruiken naast het werk van school, educatieve programma’s op TV en natuurlijk mijn kleurplaten. Dit is natuurlijk geen vervanging van schoolwerk, maar een extraatje. Juffen en meesters die met hun handen in het haar zitten, mogen dit natuurlijk ook delen. Zo zorgen we er met elkaar voor dat de kinderen de komende weken de dagen doorkomen (en hun ouders ook!).

#creativecorona by studiobieb

INSTAGRAM

STEUNPAKKETTEN BABY & BRUILOFT

Is de bruiloft van je zus, vriendin of nichtje uitgesteld? Is iemand die je lief is net bevallen en mag je voorlopig niet op kraambezoek? Met dit kadopakket tover je zeker weer even een lach op hun gezicht. We hebben 4 extra steunmaatregelen genomen om die lach langer te laten duren.

Kortingscode STEUNPAKKET 10% Korting + Gratis Verzending

Verras haar!

Is de bruiloft van je zus, vriendin of nichtje uitgesteld? Is iemand die je lief is net bevallen en mag je voorlopig niet op kraambezoek? Met dit kadopakket tover je zeker weer even een lach op hun gezicht. We hebben 4 extra steunmaatregelen genomen om die lach langer te laten duren.

Kortingscode STEUNPAKKET 10% Korting + Gratis Verzending

#creativecorona by LiefsLabel

 INSTAGRAM

Aanmelden LiefsPost

lijn-slinger-(bruin)

Leve de Lente hart

Wij houden van bijzondere momenten, prachtig papier, opvallende vormen en persoonlijke details. Wij maken alleen maar dingen waar we heel blij van worden. Speciaal voor jou! Versier jezelf, iets en iedereen die je lief is, dat is ons motto. Bekijk onze collectie decoratie, persoonlijke kado’s en andere blijmakers. Kijk maar >