Wij, Bren & Ann van LiefsLabel, runnen sinds 2015 onze webshop. We houden van momenten mooi maken en daarvoor hebben we verschillende producten bedacht, uitgewerkt, ontworpen en gemaakt. Dat daar veel liefde, tijd en aandacht in gaat zitten weten we dus als geen ander.

Sinds die tijd hebben we aardig aan de weg getimmerd. Tussen vaste banen, het op de wereld zetten van een paar prachtige kindjes, het (beetje) aandacht geven aan manlief en soms wat ontspanning. Maar er ging vooral heel veel tijd, geld en nog meer tijd zitten in het ontwikkelen en bekend maken van de webshop.

We hebben inmiddels privé en zakelijk heel wat ballen in de lucht te houden en zijn er allang achter dat we lang niet alles wat we leuk vinden zelf kunnen maken. Daarom zoeken we samenwerkingen met andere creatieve makers. Een spannende, nieuwe stap!

? We hebben het afgelopen jaar heel hard aan onze offline LiefsFabriek gebouwd en nu willen we online ontzettend gaan knallen ?

Over ons

Bren is online het talent achter LiefsLabel. Ze maakte de webshop zelf, schrijft pakkende teksten, heeft als hobby – gratis! – in de media te komen [kijk maar!]. Misschien kun je het aan de webshop zien, maar ze is van oorsprong grafisch ontwerper. Ann is de praktische genie van LiefsLabel.  Zij maakt veel producten , het regelt enthousiast het klantcontact en managet alle zaken offline perfect. Daarnaast hebben we inmiddels een team van toppertjes die ons ondersteund. Dat klinkt groot, maar we zijn heel gewoon gebleven hoor.

Enthousiast & ambitieus

We willen met LiefsLabel een creatieve bol.com worden. Zeiden we nou net dat we heel gewoon gebleven waren… ? maar we zijn dus ook heel ambitieus. We willen een webshop worden voor andere makers die een webshop runnen en marketing + verkoop een stuk minder leuk vinden. En een plek voor enthousiaste kopers die unieke producten en kado’s zoeken. We zijn nu bezig met een grote renovatie van de webshop.

over ons

Jij ❤️ Wij

je hart nu sneller gaat kloppen
je een pietje precies bent én bijna alles over hebt voor de koper van je product
je meer wilt verkopen, meer wilt maken en minder rompslomp er om heen
je eigenaar bent van je bedrijf of webshop
je in staat bent binnen een week je product te leveren (is je product complex dan zijn andere afspraken in overleg natuurlijk ook mogelijk, enne op vakantie moet ook kunnen hoor!)
je net zo perfectionistisch bent als ons

logo's-LiefsLabel

Goed om te weten

we zoeken originele / handgemaakte producten
je zorgt zelf voor het toevoegen van producten, teksten en prachtige productfoto’s die passen bij onze look & feel
we zullen een vaste prijs per maand vragen (die we vooral besteden een marketing, marketing en marketing)
willen graag met makers werken die Nederland willen veroveren

EN NU?
Geïnteresseerd? Vul onderstaand formulier in. Stel je even voor en vertel welke producten je zou willen verkopen. We houden uiteraard rekening met een gevarieerd en aanvullend assortiment. We sturen je zo spoedig mogelijk meer informatie! Zijn we daarna beide nog steeds enthousiast, dan gaan we ervoor!

Liefs, Bren & Ann

Ja, ik wil