Mooie momenten moet je altijd vastleggen. Met een fotoboek bewaar je prachtige herinneringen waar je later met plezier op terugkijkt. Tegenwoordig kun je nog veel meer doen met foto’s dan het plakken in boeken alleen. Zo heeft de webwinkel LiefsLabel een aantal zeer leuke doe-het-zelf-fotohoekjes beschikbaar. Daarmee maak je binnen een handomdraai je eigen mooie foto met tekst.

ULTIMATE WEBSHOPS

DIY Fotohoekje Canvas

 

Creatief aan de slag

Ik ga graag creatief aan de slag met het DIY-fotohoekje van LiefsLabel. Het is dan ook ontzettend leuk om te doen in je vrije tijd. De polaroid is een frameboard. Met de haakjes en het touwis het een fluitje van een cent om het frame op te hangen. Je kunt heel eenvoudig je eigen onderschrift en label aangegeven. Leuk dat je wat betreft het ontwerp veel keuze hebt. Zo kun je onder andere aangeven voor welke gelegenheid het fotohoekje is en welk lettertype je voorkeur heeft.

 

DIY Fotohoekje Canvas Persoonlijk op maat gemaakt

 

Tekstballonnen

De tekstballonnen vind ik een van de leukste elementen van de DIY-fotohoekjes. Je kunt er namelijk 1 tot 3 tekstballonnen met je eigen tekst in verwerken. Denk bijvoorbeeld aan een bepaalde datum of een bijzonder jaartal. Zelf heb ik een paar mooie citaten verzonnen, waar ik elke dag met veel plezier tegenaan kijk.

 

DIY Fotohoekje Canvas

Geef de DIY-fotohoekjes cadeau

De DIY-fotohoekjes zijn in allerlei vrolijke kleuren verkrijgbaar. Kies bijvoorbeeld voor de opvallende kleur oranje, of vrolijk je huishouden op met een rood fotohoekje. Zelf vind ik het DIY fotohoekje in het blauw fantastisch. Je hoeft deze producten natuurlijk niet alleen in je eigen huis op te hangen. Het is ook erg leuk  om er iemand anders blij mee te maken! Denk bijvoorbeeld aan een foto met je beste vriendin. Een mooie uitspraak over jullie vriendschap valt ongetwijfeld in de smaak!

 

DIY Fotohokje Voorbeeld hoofdborden

 

Maak je DIY Fotohoekje >

Naar de winkel

In de media >

 

Volg ons op
INSTAGRAM
    FACEBOOK     PINTEREST

 

lijn-slinger-(bruin)

Bren-en-Ann-web

Bren & Ann houden van bijzondere momenten, prachtig papier, opvallende vormen en persoonlijke details. Wij maken alleen maar dingen waar we heel blij van worden. Speciaal voor jou! Versier jezelf, iets en iedereen die je lief is, dat is ons motto. Bekijk onze collectie slingers, decoratie en andere blijmakers.