Laden Evenementen

Bijna elke dag dartel ik door het LiefsLab om bestellingen te maken, pakketten te versturen, de webshop nog mooier, beter en succesvoller te maken. Vandaag staan de deuren open, zodat je zelf een kijkje achter de schermen kunt nemen bij de liefste webshop van Nederland. Kom je ook?

 


VAN HARTE WELKOM

Goede Vrijdag 7 april
10 – 16 uur

Zaterdag 8 april
10 – 16 uur

Om 11 en 14 uur:
De Zoektocht naar het Gouden Ei

 

steenmal liefslabel pasen

WORKSHOP ‘Maak Je Tuintje’

Plaats vooraf je bestelling + INLOOP
vanaf 29,95

 

De lente is begonnen! Een perfect moment om een mini tuintje te maken. Kies je lievelingstuintje: APPEL | BLOEMEN | KRUIDEN | TUINTJE (koopjeshoek) of het FLEURIG PAKKET. Bestel zo snel mogelijk online en selecteer bij het afrekenen Open Dag dan komt het allemaal goed. Superleuk voor je zelf of om cadeau te geven.

Inclusief 2 consumpties en onbeperkt paas eitjes

 

 

kruidentuintje van sas liefslabel the greenlist

 

Wij zorgen dat je kist gebrand is en de rest startklaar staat, zodat je kunt aanschuiven aan de workshoptafel om het in elkaar te zetten. De tafel is heeeeel groot en het in elkaar zetten duurt niet super lang, dus het maakt voor ons niet uit hoe laat je precies komt. Meenemen naar huis mag ook natuurlijk!

 

naambordje hout liefslabel

WORKSHOP ‘Naambordje branden’

Inloop
10,-
max 12 letters / tekens

Loop gewoon binnen en je kunt vandaag zelf aan de slag in onze werkplaats! Kies een mooi houten bordje en brand je eigen tekst. Je (plaats)naam, jaartal of iets anders leuks. Voor aan de deur, boomhut of het hondenhok. Leuk om cadeau te geven, maar lekker zelf houden mag ook.

Ook leuk voor kids! Onder begeleiding uiteraard.

 

KNUTSELEN VOOR KIDS

GRATIS

Schuif aan en laat je gaan!

Ook de kids kunnen zich prima vermaken terwijl jij lekker winkelt! De creatieve tafel is gedekt waar kids zo lang mag knutselen als ze maar willen. Hopelijk is het lekker weer en kunnen ze ook aan de slag met een prachtig kunstwerk van stoepkrijt in het lente zonnetje.

 


MINI FOTOSHOOT

Inloop
vanaf 15,-

vrijdag en zaterdag van 12-16 uur

Misschien (her)ken je deze topper nog?! Floor heeft stage gelopen bij LiefsLabel, maakte de documentaire ‘Liefs het verhaal achter het Label’ [kijk hier] en droomt van een toekomst als fotografe. Daarom nu een unieke kans voor haar (en jou!) om een mini shoot te doen voor een heel liefs prijsje.

Eén van de settings die je kunt kiezen is dit ‘In The Box’ idee. Deze is te gek voor kids, maar ze heeft ook een perfect hoekje voor een nieuwe profiel- of gezinsfoto. Dit wil je!

Liefslabel documentaire

Volg haar fotografie avonturen @floorie.jpg

WINKELEN

De werkplaats bouwen we om tot winkel met leuke koopjes. Het is ook mogelijk om van te voren iets te bestellen en dan af te komen halen. Denk aan het Pluk De Dag Boeket, Bloemenrek of Paas Pakket, een heerlijke blondie gemaakt door de toppers van de dagbesteding.

 

Houten Kist Oma [hartje] Opa Liefslabel

ONLINE BESTELLEN + AFHALEN

Wil je zeker zijn om je favo product mee naar huis te nemen dan zetten wij het alvast voor je klaar. Kies bij het plaatsen van je bestelling in de webshop dan voor (gratis) afhalen OPEN DAG 7 / 8 april.

 

 

VANDAAG OOK OPEN OP DE WERF

  • Antiek & Brocante bij Kees & Marjo van Dickens Style vrijdag + zaterdag
  • Fantastische kasten bij Andrea van Kast Enzo vrijdag + zaterdag
  • Tweedekans kleding voor kids bij Sylvia van So My Vintage zaterdag
  • 50% Opheffingsuitverkoop bij Mariska van Studio Lente zaterdag 11-15 uur

Adres LiefsLab
Bedrijventerrein De Werf
Industrieweg 4a
2404 BZ Alphen a/d Rijn

wegbewijzering hout branden liefslabel

Routebeschrijving

Op het terrein heb je een brouwerij en daarnaast een grote overkapping. Loop rechts van de overkapping naar de ingang van De Hallen. Wij zitten bij de ingang. Gebruik voor de navigatie en parkeerplaats Industrieweg 2.

LEUK JE TE ZIEN

Meld je van te voren aan en er ligt een cadeautje voor je / jullie klaar! Dit is helemaal niet verplicht hoor. Spontaan langskomen mag ook! Dan heb ik gewoon een beetje idee wat ik kan verwachten en dat niet alleen m’n moeder komt…

Share This Story, Choose Your Platform!

Geef een reactie