Laden Evenementen
Bijna elke dag dartel ik door het LiefsLab om bestellingen te maken, pakketten te versturen en de webshop nog mooier, beter en succesvoller te maken. Samen met mijn team van toppers! Vandaag staan de deuren open, zodat je zelf een kijkje achter de schermen kunt nemen bij de liefste webshop van Nederland. Kom je ook?

 

fotocredits Kiek Van Miek

DIT KUN JE BELEVEN

Deze maand ben ik 10 jaar (!) ondernemer en jarig. Dat vieren we dus ook gelijk! We serveren een tafel vol lieve koopjes. Ook kun je een kijkje nemen bij de andere leuke vintage, meubel, kleding en houtbedrijven op De Werf. Het bedrijventerrein waar het LiefsLab te vinden is.

LIVE UIT DE WERKPLAATS

Je kunt vandaag bij ons een tekstbordje, borrelplank of houten kist laten maken. Of ter plekke een tekst op je meetlat laten branden. Superleuk om cadeau te geven, maar lekker zelf houden mag ook. Kies je lievelingsproduct en je kunt zelf zien hoe jouw toppertje gemaakt wordt.

 

 

 

LEUK, IK KOM LANGS!

Meld je aan voor de open dag en er ligt een lief cadeautje voor je klaar! Het is niet verplicht om je aan te melden hoor. Spontaan langs komen mag ook!

 

 

 

 

 

 

HIER VIND JE ONS

LiefsLab Industrieweg 4a, 2404 BZ Alphen a/d Rijn.
Tussen 10 – 16 uur ben je van harte welkom om even binnen te wandelen.

Routebeschrijving
Op het terrein heb je een brouwerij en daarnaast een grote overkapping. Loop rechts van de overkapping naar de ingang van De Hallen. Wij zitten bij de ingang. Gebruik voor de navigatie en parkeerplaats Industrieweg 2.

Share This Story, Choose Your Platform!

Geef een reactie