Mijn naam is Juliette Spinola, ik ben 22 jaar oud en kom uit Gouda. Op dit moment volg ik de opleiding Allround Mediamaker op het Grafisch Lyceum in Rotterdam.

Ik heb stage gelopen van 29 april tot 4 juli 2024, mijn stage bij Liefslabel was echt de leukste plek EVER! Nadat ik niet zulke leuke stage ervaringen heb gehad was het dan ook een fijn om een keer bij een leuk bedrijf te zijn, waar je met open armen ontvangen word en met veel lief(s) . In deze blog wil ik graag mijn ervaring delen die ik heb opgedaan tijdens mijn tijd.

Eerste Indruk

Mijn eerste dag bij Liefslabel begon met een lief(s) ontvangst door Brenda en het team, ik mocht gelijk beginnen met inpakken aangezien ik veel inpak bij de Ici Paris waar ik werk kon ik goed helpen met de producten inpakken.

Het team is erg gezellig en ze werken allemaal met veel passie voor het bedrijf, iedereen is lekker zich zelf. Ik had meteen een goed gevoel bij iedereen dus ik wist dat dit wel goed zou komen!

Werkzaamheden

Ik wilde heel graag een stage waarbij ik een keer niet achter de computer zou zitten maar dat ik lekker met de media bezig zou kunnen zijn, zoals TikTok en intsa. Hier heb ik lekker mee bezig kunnen zijn, aangezien Brenda ook iemand zocht die haar kon ondersteunen met de media kwam dit perfect uit. Ik heb hier zo van genoten omdat dit ook echt wat ik leuk vind. Ik vind het leuk om foto’s te maken en om filmpjes te bewerken. Dit heb ik ook lekker veel kunnen doen. Daarnaast was het ook best druk met de bestellingen dus heb natuurlijk ook veel ingepakt.

Uitdagingen en lessen

Mijn uitdaging was denk ik om vaker foto’s te maken van de orders die we tussendoor op insta plaatsen, dit omdat het dan zo druk was met bestellingen dat ik het ook vergat oeeppsss dat kan ook wel eens gebeuren 🙂

De lessen die ik eruit heb gehaald is toch wel dat er zoveel bij komt kijken bij een eigen bedrijf! in de toekomst zou ik ook een eigen bedrijf willen, nu ik weet hoe het een beetje gaat dan krijg je toch een andere beeld over hoeveel werk het is en waar je allemaal op moet letten.

Hoogtepunten

Een van de beste hoogtepunten van deze stage was dat mijn koekjes label gebruikt word en dat mensen het ook echt bestellen!

Conclusie

Door Liefslabel heb ik geleerd om lekker mezelf te zijn en dat het echt niet erg is als je iets niet weet en je vraagt het 100 keer. Dit was echt mijn leukste stage ervaring, je bent lekker bezig, de collegas zijn aardig e gezellig en je leert super veel verschillende dingen.

OVER DENISE

Voor een leuke, gezellige, leerzame en FANTASTISCHE stage zou ik zeker een kijkje nemen bij LIEFSLABEL!