Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Creative Life is een creatief en inspirerend event, georganiseerd voor én door creatieve mensen, op een van de tofste evenementenlocaties van Nederland! 

Doe hier je inspiratie en ideeën op, ontdek de nieuwste trends, shop de mooiste (handmade) unieke items en designs, ontdek jouw creatieve talenten en neem deel aan de talloze workshops en masterclasses. Creativiteit in de breedste zin van het woord, van (Instax)fotografie tot handlettering, van paperart tot schilderen en van keramiek tot interiorstyling… en meer! Natuurlijk kun je tussendoor genieten van de lekkerste food en drinks in the pink pop up bar.

 

 

Eerste keer

We zijn supertrots om (voor het eerst!) deel te nemen aan dit evenement. Je kunt bij ons lekker Liefs shoppen, maar ook ter plekke een naambordje laten maken of (nog leuker!) doe dat zelf tijdens de workshop Hout Branden. Je mag een naambordje of een stoere houten kist (+5 euro) personaliseren. Verzin alvast een tekst en boek nu!

 

 

Workshops

Na een uitleg en demonstratie mag je zelf je tekst en compositie bepalen. Met metalen mallen van letters, cijfers, sterren en hartjes brand je jouw tekst op een plank of fruitkist (30x40x50cm). Er is één set, dus het branden doe je omstebeurt. Maximaal aantal deelnemers voor deze workshop is 7 personen + 1 aanschuifplek.

De workshop duurt ongeveer 45 minuten. Sommige deelnemers zijn zo klaar, terwijl anderen langer de tijd nodig hebben. Mag allemaal!

Er is allerlei materiaal beschikbaar (takken, touw, …) om je bord of kist mee te versieren.

 

houten krat voor je bruiloft

 

Een houten bord of kist met je eigen tekst!

Dit wil je weten

  • Tip Voor aan de deur, boomhut, het hondenhok of maak van meerdere bordjes een echte bewegwijzering. Iedereen wordt hier blij van! De houten kist is perfect als krantenbak, speelgoedkist of om mooie dingen in te bewaren.
  • Formaat Het hout voor de naamborden is 9,5 cm lang en wordt op maat afgezaagd. De fruitkisten zijn (h) 30 x (l) 40 x (b) 50  cm.
  • Hout Dit stoere toppertje wordt gemaakt van vuren fsc geschaafd hout. De fruitkist is écht oud en zijn allemaal net even anders.
  • Tekst We branden de tekst op het hout. We hebben alle letters (in hoofdletter), cijfers, &-teken, !-teken, ?-teken, komma’s, ☆-teken [ster] en ♡-teken [hart]. Het formaat van één letter / teken is ongeveer 6 x 6 cm.
  • Handwerk Elk bordje wordt met de hand gebrand en kan dus iets verschillen met de foto. Maar geloof ons! Ze zijn allemaal heel tof. 
  • Let op De prijs is exclusief entree voor Creative Life. Een entreekaartje voor dit evenement is € 14,50 en kun je kopen via deze link.

 

 

Boek nu

 

Geef een reactie