Creatiefste Bruid van 2019 / 2020

DIT IS DE CREATIEFSTE BRUID ❤️ De gelukkige winnaar van het Bruiloft PretPakket ter waarde van 854 euro

Toen ik deze actie voorbij zag komen, moest ik meteen denken aan mijn zusje. Dus die wil ik ook graag nomineren en daarmee een top bruiloft gunnen!

Even voorstellen.
Ik ben Mirjam, 23 jaar oud en al 3 jaar getrouwd. Ik kom uit een gezin van vier kinderen en ben de oudste. Anderhalf jaar na die mooie dag dat ik werd geboren, kwamen twee opdondertjes de rust verstoren, mijn broertje en zusje waren daar. Sindsdien is het nooit meer rustig geweest, haha. 6,5 jaar later kwam daar nog een zusje bij, ons knuffelbeertje.

Sandra.
Hoewel Sandra, want zo heet mijn zusje, en ik maar anderhalf jaar schelen, was onze band nogal dynamisch. Een haat liefde relatie. We hadden elkaar nodig, deelden heel veel dezelfde dingen (sport, klassen, vrienden…), maar gaven dit nooit toe. We konden prima zonder elkaar dachten we. Op mijn belangrijkste dag was zij onze videograaf. Ze hoefde er niks voor te hebben en tot op de dag van vandaag zijn we haar daarvoor nog steeds zo dankbaar! Toen ik vorig jaar een boxspring won via Facebook (ja, dat kan dus echt) en ik er ook eentje mocht weggeven, gaf ik haar en haar vriend een. Zouden ze in ieder geval een goed bed hebben als ze straks zouden trouwen en samen zouden gaan wonen. Ik gaf het haar, maar niet met mijn hart. Ik voelde geen dankbaarheid.

Rozengeur en maneschijn
We gunnen elkaar veel, maar in ons hart was dit maar half werk, niet met ons hele hart. Het was schijnvertoon. We lagen niet op een lijn, wilden altijd beter zijn dan de ander. Er was altijd een onderlinge strijd en dat viel pas echt op toen ik het huis verliet. Elke zondag als we bij mijn ouders langsgingen, was het weer raak. Strijd. We wilden het niet, maar het gebeurde gewoon.

Die ene dag.
Tot op die ene dag. Ik besloot het gesprek aan te gaan. Ik wilde onze relatie verbeteren en had daar alles voor over. Emoties vlogen in het rond. We vertelden elkaar onze verlangens, onze dwarsheden, onze verwachtingen. Na HET telefoongesprek had ik de hoop dat het goed zou komen. Die hoop werd werkelijkheid. Onze band is sterker dan ooit! Bijna een maand geleden ben ik moeder geworden en in die eerste weken heeft Sandra zoveel geholpen! Ze kwam dan even langs om te koken en zat daarvoor zo twee uur in de trein.

Gunnen.
Nu gun ik haar oprecht vanuit mijn hart een hele mooie dag toe. Ze maakt het haarzelf niet makkelijk, want ze gaat deze zomer trouwen en voor de zomer hoopt ze haar opleiding pabo ook nog af te ronden. Dus scriptie schrijven, stage lopen, leuke tante zijn, werken in het verzorgingstehuis, hun huis inrichten en wat verbouwen en een bruiloft plannen… ja ze doet het allemaal. Door een klein budget, is ze veel bezig met diy’s en probeert ze zo goedkoop mogelijk te zorgen voor decoratie. Twee (dan ex)studenten die trouwen gaat gepaard met wat minder geld, maar veel creativiteit. Zo maakte ze al kransen, heeft ze een welkomstbord gemaakt en zijn de toffe save de dates de deur uit. Overal wordt aan gedacht en het liefst doet ze alles lekker zelf.

Oh dames, ze verdient het zo! Ik gun haar net zo’n mooie dag als de mijne. Eigenlijk nog mooier. Daarom wil ik graag mijn lieve zus Sandra nomineren, omdat ik oprecht heel veel van haar houd en mega trots op haar ben.

Lieve groetjes
Mirjam

Ben of ken jij De Bruid die de titel Creatiefste Bruid van 2019 / 2020 verdiend? Vertel het ons snel! De gelukkig(st)e geven we het supergave Bruiloft PretPakket om haar bruiloft nóg mooier te maken. En we inspireren haar graag met onze tips en ideeën! Lees snel verder wat er in dit pakket zit en nomineer jezelf of iemand die je lief is.

Misschien ken jij haar. Ze regelt, verzint en verzamelt de leukste originele items voor haar dag of knutselt ze zelf in elkaar. Verder is ze…

♡ Al jaren bezig haar Pinterestbord te vullen met ideeën. Misschien zelfs ver voor Mr. Perfect in beeld was…
♡ Nu al aan het knutselen, terwijl De Dag nog lang niet in zicht is…
♡ Ontzettend kieskeurig wie haar mag helpen. Ja, je leest het goed… ‘mag’
♡ Totaal ongevoelig voor de eventuele ideeën van manlief…
♡ Soms midden in de nacht wakker om haar nieuwste ideeën op te schrijven…

Kun jij 3 van de 5 kenmerken aanvinken en misschien nog wat andere toevoegen? Dan ben je wat ons betreft de perfecte creatieve bruid.

Leve de Lente hart

16 maart: Inspiratie Bruiloft in de LiefsFabriek

Voorweg 57, Hazerswoude-Dorp

inspiratie bruiloft liefsfabriek
GRATIS AANMELDEN

Nomineer jouw bruid

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Wil je ons ook foto's sturen? Dat kan naar hallo@liefslabel.nl ovv je naam en Creatiefste Bruid. Als je klaar bent met je motivatie schrijven 🙂 Laat je gaan!
    Uiteraard geven we je gegevens niet aan derden. Je krijgt wel automatisch emails van ons om op de hoogte te blijven van deze actie.

Dit Bruiloft PretPakket is met liefde samengesteld door creatieve powervrouwen in de bruiloftsbranche. We zijn zelfstandig, enthousiast en maken heel graag mooie, persoonlijke dingen die een onvergetelijke indruk achterlaten! Onze krachten zijn gebundeld in deze veel te gekke, gave, leuke, lieve actie! We hebben een Bruiloft PretPakket samengesteld waarbij we één bruid de allergelukkigste van de hele wereld mogen maken. Elke dag komt er iets leuks bij! Vorige editie had het pakket een waarde van ruim 1300 euro. Met deze actie hopen we iemand blij te maken die het waardeert en de titel vol trots draagt!

Liefs,
Bren & Ann

en hun vriendinnen

Het Bruiloft PretPakket

WAARDE IS NU 854 euro!

liefslabel

Vrijgezellig Feestje

voor de bruid en 5 vriendinnen in de LiefsFabriek of als pretpakket voor thuis + 100 euro shoptegoed

€ 310
Liefs van Bren & Ann
LiefsLabel.nl

DIT WIL IK OOK
liefslabel

Love / Portretshoot

voor de bruid & liefje inclusief 8 bewerkte foto’s. De fotoshoot duurt 30 tot 60 minuten in Hazerswoude Rijndijk. Extra foto’s bij te bestellen voor € 2,50 per foto.

€ 135
Liefs van Mariska
mariskavdhaven.nl

DIT WIL IK OOK
kleuranalyse schitterende kleuren creatiefste bruid liefsfabriek

Kleuranalyse

Voor jou + 3 vriendinnen. Hier heb je de rest van je leven plezier van (en nooit meer een miskoop!).

€ 78,-
Liefs van Margriet

DIT WIL IK OOK
liefslabel

Huwelijkskrans

Met je eigen naam en datum natuurlijk!

€ 50
Liefs van Nienke
Poetoeter.com

DIT WIL IK OOK
liefslabel

Bruidssieraad

Kies je lievelingssieraad met een shoptegoed van 50 euro!

€ 50
Liefs van Janneke
Sieruniek.nl

DIT WIL IK OOK
liefslabel

BloemAbonnement

4x een prachtige bos bloemen twv 50 euro!

€ 50
Liefs van Gillian
Gill’s Creations

DIT WIL IK OOK
liefslabel

Appeltaart

Voor een paar bruiloftsgasten of om lekker met z’n tweetjes op te eten. Vorm: rond/ hart.

€ 15
Liefs van Karen
Appelkaatje.nl

DIT WIL IK OOK
delise music creatiefste bruid

Muziekalbum

Luister en geniet! Deze songwriter maakt ook persoonlijke bruiloftliedjes. Pas op! Dat wordt snikken.

€ 12,50
Liefs van Delise
Delise Music

DIT WIL IK OOK
almirah creatiefste bruid

Armband

Een geweven kralenarmband naar jouw wensen!

€ 20,-
Liefs van Sandra
Almirah.nl

DIT WIL IK OOK
het vrolijke hart creatiefste bruid

Persoonlijk servies

Een hartvormig schaaltje of etagère naar keuze met de trouwdatum en namen / initialen van bruid & lief erop! 

€ 40,-
Liefs van Wilma
HetVrolijkeHart.nl

DIT WIL IK OOK
feestbuffetten creatiefste bruid

Bruidstaartje

De taart bestaat uit een compacte cake met een botercrème vulling. Hierdoor is hij geschikt voor zeker 12 tot 16 personen. Vulling, kleur, decoratie en smaak is nog een verrassing.

€ 39,50
Liefs van Marlon
FeestBuffetten.nl

DIT WIL IK OOK
nagels creatiefste bruid

Gelpolish set

Jouw nagels krijgen een prachtig laagje gellak. Hier kun je 2 – 3 weken van genieten!

€ 25,-
Liefs van Mariska
Puur Nagels

DIT WIL IK OOK
betonnen huisjes creatiefste bruid

Huisje van beton

Een bruidshuisje natuurlijk! Met de hand beschilderd.

€ 29,-
Liefs van Vera

DIT WIL IK OOK

Hoe werkt het?

♡ Nomineer jouw bruid door een motivatie te schrijven waarom zij deze titel verdient. En omdat een beeld veel meer zegt dan 1000 woorden kun je ook foto’s van jouw creatiefste bruid (vooral van haar ideeën en/of creaties) mailen of delen via @liefslabel #creatiefstebruid op Instagram.
♡ De gelukkige bruid die is genomineerd ontvangt een email waarom ze is genomineerd. Deze nominatie moet ze bevestigen om officieel deel te nemen.
♡ Bren & Ann maken zaterdag 16 maart 2019 de winnaar bekend tijdens het Creatiefste Bruid 2019/2020 event in hun LiefsFabriek [ Meer info ]
♡ Uiteraard is het niet verplicht om bij het event aanwezig te zijn. De prijzen worden op gestuurd of indien anders in overleg afgestemd.
♡ Je kunt t/m maandag 11 maart 2019 jouw bruid nomineren.

Kleine lettertjes Ben je zelf een creatieve bruid en ga je trouwen in 2019 / 2020? Ja hoor, je mag jezelf ook nomineren. Op deze actie zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing.