Creatief Vrijgezellenfeest

, BruiloftCreatief Vrijgezellenfeest

Creatief Vrijgezellenfeest

Dat knutselen hip is hoeven we jou niet te vertellen! We maken tijdens dit vrijgezellige feestje decoratie voor de bruiloft (en voor jezelf). Onder het genot van bubbels, cadeautjes voor alle vriendinnen en een liefdevolle goodiebag voor de bruid. Uiteraard in haar lievelingskleuren en 100% matching bij de bruiloft. Je kunt kiezen uit 3 creatieve feestconcepten. Vraag meer informatie aan en check of wij nog beschikbaar zijn op jouw Grote Dag! Wij kunnen niet wachten.

Een creatief vrijgezellenfeest is inclusief…

♡ creatief welkomsdrankje
♡ leuke verpakking om je creatie te versturen / cadeau te geven aan iemand die je lief is
♡ goodiebag met bruiloftsdecoratie voor de bruid en nog meer leuks voor iedereen

Je kunt kiezen uit 1 van de 3 creatieve feestconcepten, die het beste bij jullie past. Neem contact met ons op via onderstaand formulier en we sturen je meer informatie toe!

Snel weten of jouw datum nog vrij is? APP ONS EVEN >

 

LiefsLabel In de media

 

12 augustus 2017

Lieve Bren & Ann,

Allereerst bedankt voor de top creatieve activiteit op de vrijgezellendag van mijn vriendin. Na lang zoeken op internet naar andere ‘Crea-Bea’s’ kwam ik via via bij jullie terecht.
Het contact verliep direct heel soepel. App, mail, even bellen en dat allemaal in 2 dagen. Jullie gingen nadenken en hop: het voorstel lag daar!
Op de dag zelf kreeg ik sochtends nog even een appje. Tot zo!! Is dat even fijn, normaliter gebeurd dit andersom: ‘zijn jullie al onderweg’, maar nee bij LiefsLabel nemen jullie het heft in handen.
Met veel enthousiasme zijn jullie aanwezig. Een kletspraatje hier en daar. Jullie zorgen wel voor gezelligheid! Alle materialen aanwezig en na de uitleg konden we starten. Met wat advies op maat kon iedereen deelnemen en was iedereen creatief. De paperbag stempelen was favoriet, maar ook de slingers en taarttoppers werden gefreubeld.
Als kers op de taart een goodiebag voor de bruid. Wat een geslaagde activiteit. Dank jullie wel!

Liefs, Sabine
organisator van het vrijgezellenfeest voor Michelle

SKU: 511-2-1 Categorieën: ,
No more offers for this product!

Algemene inlichtingen

Er zijn nog geen vragen.

Andere suggesties…

×

Zo ziet het er dus uit (maak gerust nog een beetje mooier) :

...als je dit voor me koopt nóg meer!

TUURLIJK LIEFJE

Opties & Instellingen