LIEFSFABRIEK PretPakket

, Te koopLIEFSFABRIEK PretPakket

LIEFSFABRIEK PretPakket

25,00

Uitverkocht

Hoera! Je kunt ons steunen door een Liefs PretPakket te kopen voor 25 euro (twv 75 (!) euro). Dit pakket zit vol verrassingen! Voor jou van hele leuke creatieve bedrijven. En wij kunnen met de opbrengst te gekke creatieve faciliteiten aanschaffen. We verklappen nog niet wat het is, maar je vertrouwt ons wel dat het heeeeel leuk wordt. Toch!? Bij de afbeeldingen zie je een voorbeeld, maar ze worden dus allemaal anders.

Je kunt je Liefs PretPakket ook kopen van iemand die bij ons wil komen werken. Jij ontvangt een liefdevol pakket en zij kan een maand (tot een jaar) GRATIS in de LiefsFabriek werken! Dat geeft haar rust, tijd én ruimte om haar bedrijf te laten groeien. Ja, dat wil ik liever >

Uitverkocht

Categorieën: ,

Beschrijving

Gaat jouw hart sneller kloppen van de woorden PapierAtelier, NaaiCafé en MeubelMakerij? In de LiefsFabriek komen de allerleukste werkplekken voor creatieve ondernemers. Je kunt je producten verkopen in de winkel, je voorraad kwijt in het magazijn en workshops, lessen, cursussen of iets anders leuks geven in de fantastische ruimtes. En nog leuker: er komen te gekke faciliteiten waar iedereen die creatief is van droomt. Naast een ondernemende plek willen we ook graag dat de LiefsFabriek een onvergetelijke plek wordt. Voor iedereen die creatief is. We gaan begin mei 2018 open en van deze opbrengst kunnen wij creatieve faciliteiten aanschaffen die iedereen kan gebruiken.

MEER INFORMATIE >
IK HEB EEN VRAAG >
WERKEN IN DE LIEFSFABRIEK (heel vaak of soms) >

×

Zo ziet het er dus uit (maak gerust nog een beetje mooier) :

...als je dit voor me koopt nóg meer!

TUURLIJK LIEFJE

Opties & Instellingen