BRENDA’s PretPakket Elfz

BRENDA’s PretPakket Elfz

BRENDA’s PretPakket Elfz

25,00

Uitverkocht

Hoera! Je kunt deze kanjer steunen door een Liefs PretPakket te kopen voor 25 euro (twv 75 (!) euro). Dit pakket zit vol verrassingen voor jou en zij kan een maand (of veel langer!) GRATIS in de LiefsFabriek werken! Dat geeft haar rust, tijd én ruimte om haar bedrijf te laten groeien.

Mijn droom(baan)

…is mensen blij maken met mooie (gepersonaliseerde) producten en geweldige feestjes én evenementen

De LiefsFabriek is mijn nieuwe lievelingsplek, omdat…

…hier zoveel geweldige ambitieuze mensen bij elkaar zitten. Dit geeft energie én inspiratie. En wat is er mooier om het hobby'en op een kamertje thuis om te zetten naar 'werken' in de LiefsFabriek. Ook de mogelijkheid voor het geven van workshops én kinderfeestje maakt deze plek mijn nieuwe lievelingsplek. 

Waarom vind je het zo super-mega-fantastisch (en vooral liefs!) dat iemand jouw product koopt of samen met jou een feestje viert?

Al jaren maak ik met veel liefde en plezier producten voor familie & vrienden én organiseer ik menig activiteit voor o.a. de plaatselijke voetbalvereniging als vrijwilliger. De partijtjes van mijn kinderen regel ik tot in de puntjes én style ze volledig binnen een thema. Regelmatig wordt geroepen, daar moet je meer mee doen…! De komst van de LiefsFabriek trok me over de streep én hoe fantastisch is het dan om te zien als mensen in je geloven én je product/dienst kopen!! Binnenkort meer op de facebookpagina van Elfz… Ik ga er alles aan doen en hoop veel mensen blij te maken en te verrassen. Op naar een fantastisch 2018!

Email brenda.vanzanten@live.nl
Mobiel 06 52 351 103

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Gaat jouw hart sneller kloppen van de woorden PapierAtelier, NaaiCafé en MeubelMakerij? In de LiefsFabriek komen de allerleukste werkplekken voor creatieve ondernemers. Je kunt je producten verkopen in de winkel, je voorraad kwijt in het magazijn en workshops, lessen, cursussen of iets anders leuks geven in de fantastische ruimtes. En nog leuker: er komen te gekke faciliteiten waar iedereen die creatief is van droomt. Naast een ondernemende plek willen we ook graag dat de LiefsFabriek een onvergetelijke plek wordt. Voor iedereen die creatief is. We gaan begin mei 2018 open en van deze opbrengst kunnen wij creatieve faciliteiten aanschaffen die iedereen kan gebruiken.

MEER INFORMATIE >
IK HEB EEN VRAAG >
WERKEN IN DE LIEFSFABRIEK (heel vaak of soms) >

×

Zo ziet het er dus uit (maak gerust nog een beetje mooier) :

...als je dit voor me koopt nóg meer!

TUURLIJK LIEFJE

Opties & Instellingen