Bedankt voor het aanmelden van je creatiefste bruid2017-03-07T20:50:41+01:00

Hoera!

We sturen de creatieve bruid een e-mail om haar nominatie bekend te maken. Om het inschrijfproces te voltooien moet zij deze nominatie (vol trots) accepteren! Heb je een foto die perfect illustreert waarom jouw bruid echt een toppertje is? Deel deze op Instagram @liefslabel #creatiefstebruid

De winnares van het Bruiloft PretPakket twv 1332,65 euro wordt 31 maart as bekend gemaakt. We hebben ook een cadeautje voor jou om je te bedanken… Op je eerste bestelling bij ons krijg je 15% korting met de code LIEFSVOORJOU. Winkelze!

Liefs!
Bren ♡ Ann en vriendinnen

Tips voor jouw Bruid

Oefen De Kus. Je denkt, huh waarom zouden we dit oefenen? Nou, eerlijk waar we hebben iets te vaak meegemaakt dat de Bruidegom uitgebreid wilde gaan zoenen en de bruid een ‘simpel kusje’ op dat moment wel voldoende vond (of andersom natuurlijk) ziet er toch een beetje ongemakkelijk uit! Even afstemmen hoe lang en hoe, ziet er veel charmanter uit.

Liefs van Bjelke, WeddingWinkel.nl

Maak jullie dag persoonlijk door jullie namen en trouwdatum terug te laten komen op verschillende artikelen. Of, wanneer jullie bijvoorbeeld heel erg van reizen houden, laat dit thema dan gedurende de dag op diverse manieren terugkomen. Zo maak je het echt jullie dag die bij jullie past.

Liefs van Michelle, VierDeLiefde.nl

Geniet van de voorbereidingen en laat je vooral niet gek maken! Ook niet door je eigen creativiteit want je kan niet al jouw 500 favoriete Pinterest ideeën in één bruiloft realiseren. Kies de ideeën waar je hart het hardst van gaat kloppen en ga daarvoor! Door je te focussen op datgene wat jullie écht belangrijk vinden, worden al die onderdelen alleen maar mooier! Dit geldt voor de grote onderdelen van de dag maar juist ook voor de kleine details.

Liefs van Annamarieke, WeAreGolden.nl

Wil je een bijzondere bruiloft, lekker uitpakken met de styling, maar geen vermogen kwijt zijn? Huur dan ipv alles te kopen! Je maakt de huur producten persoonlijk door ze te laten handletteren of kalligraferen. Zo verlies je niet dat persoonlijke tintje!

Liefs van Thera, Brisked.nl

Zorg er voor dat je bij het kiezen van je trouwfotograaf een volledige bruidsreportage te zien krijgt en niet alleen de allermooiste highlights die op zijn or haar website staan. Vraag of je een trouwalbum mag inzien of een online galerij, zodat je een beeld krijgt van wat je precies kan verwachten van de gehele reportage (en b.v. ook hoe de fotograaf foto’s maakt in de winter (als je in de winter trouwt) of in een donkere omgeving (als je s’avonds ook foto’s laat maken). Iedereen kan wel een paar mooie foto’s maken, maar je wilt natuurlijk het liefst een fotograaf die de gehele dag mooi vastlegt.

Liefs van Renate, WitPhotography.nl

Als twee recent getrouwde vrouwen was Ann (getrouwd sinds mei 2014) een stuk beter in het relaxed blijven dan mij (maart 2016). Dat zat ‘m vooral in het feit dat Ann wat beter is in het loslaten, waar ik iets slechter in bleek. Ben jij net zoals mij nogal een controlfreak… maak een plan hoe je het in je hoofd hebt en vertel dit aan je liefje, ceremoniemeesters en/of weddingplanner. Maak een lijst welke spullen je waar zou willen eventueel met instructietekening (ehh, ja… heb ik echt gedaan). Op deze manier kun jij alles van te voren klaar zetten, gecategoriseerd op locatie, en weet iedereen wat jij graag zou willen. Geloof mij, zij zullen hun uiterste best doen jou niet teleur te stellen. Laat-het-los is zo’n Marco Borsato uitspraak, maar bij mij ging het uiteindelijk vanzelf toen ik op m’n trouwdag wakker werd.

Liefs van Bren, LiefsLabel.nl

Blijf rustig, blijf jezelf en volg je hart. Kies wat jij en je partner willen, want het draait één dag geheel om jullie, dus pluk die dag van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat!

Liefs van Ann, LiefsLabel.nl

FAQ items aan het laden...
pretpakket

Liefs van

Dit Bruiloft PretPakket is met liefde samengesteld door creatieve powervrouwen in de bruiloftsbranche. We zijn zelfstandig, enthousiast en maken heel graag mooie, persoonlijke dingen die een onvergetelijke indruk achterlaten! Onze krachten zijn gebundeld in deze veel te gekke, gave, leuke, lieve actie! We hebben een Bruiloft PretPakket samengesteld waarbij we één bruid de allergelukkigste van de hele wereld mogen maken. Wij vinden het namelijk veel leuker om iets te geven, dan om (hele dure) advertenties te plaatsen om wereldberoemd te worden met onze bedrijven. Met deze actie hopen we iemand blij te maken die het waardeert en hopen wij binnenkort elke dag te kunnen doen waar we zó blij van worden (en er een klein boterhammetje van te kunnen eten).

Liefs,
Bren & Ann

en vriendinnen:

Annamarieke – WeAreGolden.nl ♡ Bjelke – WeddingWinkel.nl ♡ Michelle – VierDeLiefde.nl
Renate – Wit Photography ♡ Thera – Brisked.nl

Inspiratie

Trouwen met papa

Kiki haar droom kwam uit. Ze trouwde met haar prins: Papa. Door heel veel enthousiasme ontstond er in 1 week een echte bruiloft en een onvergetelijk mooi moment. Een dag vol enthousiasme, liefde, geluk,

Ga naar de bovenkant