Ontbijtfestijn op bed, borrelfuif bij oma en een spetterende disco in de woonkamer. Ode aan de mama’s! Een lief cadeau tovert zeker weten een grote glimlach op haar gezicht.

ZONDAG 8 MEI

Ben jij het georganiseerde type of o-ja-shit-het-is-zondag-al-type? Goed nieuws! Het is niet deze zondag, maar 8 mei ‘pas’ Moederdag! Speciaal voor jou 5 cadeautips voor een origineel en persoonlijk moederdagcadeau.

origineel moederdagcadeau kruidentuintje liefslabel
fotocredits EVERDIEN @Life_Of_Charlie_And_Jackie

1) KRUIDENTUINTJE

Heeft jouw mam groene vingers? Dan gaat haar hart hier écht sneller van kloppen!

Een eigen kruidentuintje met verse kruidenplantjes van de zorgkwekerij. Perfect om mee te koken, thee te maken of lekkere cocktails. Nog leuker met je persoonlijke tekst op de kist gebrand. Denk aan Oma’s Kruidentuintje, Karins Keuken, Linda’s Tuintje, …

KORTINGSKNALLER
20% korting

CODE: LENTE20

t/m 2 mei

HOUT VAN JOU

Deze houten kist kun je voor veel meer leuks gebruiken. Als naam’bordje’ bij de deur, krantenbak of maak je cadeaukist vol liefs, leuks en lekkers. Maak een lekker ontbijtje of picknick en zet als verrassing voor de deur te zetten. Of juist om lekker samen van te genieten!

Meer tips wat je allemaal met deze kist kunt doen? Lees verder > 

49,95

bloemenrek de mamma van liefslabel
fotocredits ANNEMARIE @DeMammaVan

2) BLOEMENREK

Let maar op, mama fleurt helemaal op! Kweek deze bloemen met een gezonde dosis zon en al jouw liefde.

 Je ontvangt alle onderdelen los. Deze kun je zelf makkelijk op het rek plaatsen voor jouw ideale indeling. Dat kun jij! Beloofd.

Check hier alvast hoe je dit schatje straks in elkaar zet… Momentje voor jezelf of een gezellig familieproject met de (klein)kinderen.

Dit herinnerding is in nog meer leuke vormen verkrijgbaar: als Bruiloft / Geboorte Schilderij, Sleutelrek of vul met foto’s, kaarten en herinneringen en maak je eigen Mama Schilderij.

29,95

3) ODE AAN MAM SLINGER

Versier je moeder! Met een fleurige, jute of vintage slinger.

Maak je eigen tekstslinger met mams favo uitspraak, lievelingsquote, liedje of jouw eigen Ode Aan Mam. Ook leuk om (oude) foto’s, droogbloemen of een persoonlijk briefje aan het touwtje te hangen.

Gefeliciteerd oma Leny! Persoonlijke naamslinger
letterset vintage slinger Liefslabel naamslinger

4) FAMILIE MEETLAT

Wil je het groots uitpakken? Dat kan met deze stoere meetlat!

Een houten meetlat als uniek familiecadeau. Van nu tot later als je groot bent! Die streepjes op de muur willen we voor altijd kunnen koesteren. Kies je lievelings en maak er een persoonlijk kunstwerk van.

Wat kun je allemaal met deze meetlat?

  • Stempel de lengte, geboortedatum en/of naam bij de geboortelengte van de (klein)kinderen
  • Superleuk om te gebruiken voor een eerste fotoshoot
  • Span een touwtje om de meetlat en hang deze vol met (oude) foto’s
  • Zijn er al andere kids die je ook op deze meetlat kwijt wilt? Zoek je consultatiebureauboekje op, zodat je álle groeimomenten kunt noteren
  • Gebruik per kind een andere kleur inkt en stempel de namen rechtsboven of -onder als legenda
  • Schrijf of stempel een wens, gedichtje of tekst op de achterzijde. Hoe tof als je over 20 jaar nog een berichtje van opa of oma op de achterkant leest!

vanaf 59,95

5) KLEINIGHEIDJE STUREN

LiefsLabel MAM kaart
klembord later als ik groot ben kraamcadeau ouderschap zwanger liefslabel
gelukspotjes iefslabel

TOP 5 

voor minder dan 15 euro

brievenbus

GEEN STRESS

Wij helpen je! Tip manlief je lievelingscadeau, bestel het lekker zelf of voor die leuke oma’s. Het liefst voor maandag 2 mei. Dan komt het allemaal goed.

cadeau vaderdag moederdag kinderkunstwerk liefslabel

BONUSTIP! Maak een kinderkunstwerk

Liever lekker zelf knutselen? Dat is toch ook fantastisch. Maak een verrassend schilderij met je kids [kijk hier]. Dit maakten we vorig jaar met Vaderdag, maar is natuurlijk ook een fantastisch Moederdagcadeau voor mam en/of oma.